Sagt om mig

Mentorskap för chefer: “Jag sparar alltid tid med Lina. Vi reflekterar och vi hittar alltid till kärnan vad som behöver göras tillsammans och det är dessutom alltid trevligt”

Man 35 år

KBT-behandling/anorexi: “Jag trodde aldrig jag skulle bli fri. Jag har levt med detta anorexiamonster så länge att jag trodde jag var denna röst inuti. Att det gick att behandla med så mjuka metoder. Inspelningarna vi gjorde mellan gångerna var det viktigaste av allt. Tack”

Kvinna 35 år

KBT-behandling/panikångestbehandling och depressionsbehandling: “När jag kom till Lina hade jag panikångestattacker och mitt huvud var i kaos. Jag fick jättebra redskap för ångesten och  fick lugnt sortera i livsval vilket visade sig precis vad jag behövde. Jag kände mig låst och kvävd av allt ansvar men jag kvävde också mig själv och var väldigt självkritisk”

Man 30 år

KBT-behandling/fobibehandling: “Trodde aldrig min vattenskräck och klaustrofobi skulle försvinna! Det fanns inte i min vildaste fantasi att jag skulle klara att både snorkla och dyka till botten. Det har krävts mycket mod men jag har varit trygg med Lina hela tiden” 

Kvinna 40 år

KBT-behandling/OCD: “Jag sitter på jobbet och tänker tillbaka på hur jag mådde när vi började med våra samtal. Varje dag testas jag på mitt nya jobb med mina tvångstankar och är så tacksam för att de inte styr mig längre. Ett jobb som inte hade varit möjligt att genomföra. Det enda jag kan göra är att säga ett stort TACK för möjligheten att leva mitt liv utan OCD.”

Kvinna 24 år

Mentorskap för chefer: ” Lina är väldigt lyhörd och lyssnar på allt man har att säga, för att sedan rikta fokuset tillbaka helt på dig så du får en chans att tänka fritt och hitta dina egna lösningar. under varje möte känns det som man kommer en bit på vägen till att hitta lösning och förstå sina problem”

Man 34 år

Sjukskrivningssamtal: “Jag hade inte kunnat gå tillbaka till samma jobb utan Linas hjälp, det var verkligen uppbyggande, jag skulle säga att jag har vuxit som människa denna sjukskrivningen och fått med mig nya sätt även till andra områden i livet. Jag väljer annorlunda idag”

Man 57 år

Mentorskap för chefer: “Man får känslan av att man har sina egna svar innerst inne och hon hjälper dig att hitta dem på ett “aha-upplevelse” sätt”

Man 30 år